HTML

Horn Volán Zrt. - ÚÚgy szeretném, úúgy akarom!

Néhány szót rólunk: Jelenleg egy három főből álló társaság vagyunk, akik a munka, a suli és az élet dolgai mellett szívesen tekerésznek szabadidejükben szerte az országban, s olykor azon kívül is. Amint lehetőségünk nyílik rá városon kívül tekerünk, hiszen vidéken jobb a levegő és szebb a környezet. Ezért vagyunk "Volán" bringások. Volánbuszokat és vonatokat megszégyenítő távolságokat szoktunk megtenni nyáron számunkra járható, baráti útvonalakon. Fő útvonalunk Budapesttől északi irányba húzódik Dunakeszi-Göd-Vác útirányon át Esztergomon keresztül Szlovákiáig. Célunk túrázásaink, élményeink bemutatása képekben és szavakban, mellyel remélhetőleg minél többek kedvét hozzuk meg a tekeréshez. Ha szívesen csatlakozna hozzánk bárki, szívesen látjuk és örömmel vesszük érdeklődését! Társaságunk előrehaladásában a legmodernebb és legfejlettebb technika áll rendelkezésre. (legalábbis igyekszünk) Persze a fejlődés sosem áll meg... :) Az egy nap alatti távolságok terén 250,4 km volt a csúcs, amit hajnali 2:00-től 20:15-ig vittünk véghez 2008 Augusztusában Bp-Zselíz (SK) között oda-vissza. Ha kedvet kapnál a túrázáshoz és szívesen csatlakoznál egy rutinos csapathoz, akkor szívesen látunk köreinkben.

Friss topikok

Linkblog

Budapest-Vác tour (2008.05.03.)

hornvolan 2008.09.14. 18:54

Ezen a túrán először mentünk hárman egyszerre Vácra, valamint a tandemmel is.

 Első megállónk a szokásos Kápmegyeri pados pihenő. Rendszerint 5 perces pihi:)

Ez itt már Felsőgödön készült. Egy kis szusszanás... Jól néznek ki a gépek egymás mögött:)

Ismét verdáink pihenő közben. Csak úgy nézték az emberek...ezért érdemes élni:)

és végül Vácra érkeztünk, s a Dunapartról láthatsz egy felvételt...Békés, szép hely

Cirkáló a Dunán...

A jól megérdemelt piknikes pihenő...az időre sem lehetett panasz!

A híres, Kunka nevű barátom által oly sokszor emlegetett hidraulikus tárcsafék:D Egy ilyen fékkel felszerelt géppel menni igazán HYDRAtáló érzés...:))

Ismét egy "picnic életkép", a háttérben majális volt.

 

Készülődés hazafelé... Összességében egy tökéletes, mozgalmas napot zártunk.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hornvolan.blog.hu/api/trackback/id/tr68663218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jani84 2008.09.14. 22:21:43

ezek is jó képek lettek!

hornvolan 2009.03.23. 12:36:32

Köszönöm szépen. Ezt hamarosan megismételjük! Méghozzá ha minden igaz Pünkösdkor legkésőbb, de majd szólok még. Te is szólj hogy mikor leszel szabad.

Jani84 2009.03.26. 16:25:42

Pünkösdkor érek rá sajnos leghamarabb, akkor már sztem nem lesz szükség Győrben a bringámra.

Jani84 2009.03.26. 16:28:54

akarom mondani a pünkösd az biztos hogy jó mert akkor nincs meló!!!

hornvolan 2009.03.26. 20:06:44

Minél hamarabb, legkésőbb jövőhét utánra hozd fel a bicódat hogy már ne ezen múljon a bemutató ideje, mert már bármikor megtarthatjuk valamelyik 7végén!
süti beállítások módosítása