HTML

Horn Volán Zrt. - ÚÚgy szeretném, úúgy akarom!

Néhány szót rólunk: Jelenleg egy három főből álló társaság vagyunk, akik a munka, a suli és az élet dolgai mellett szívesen tekerésznek szabadidejükben szerte az országban, s olykor azon kívül is. Amint lehetőségünk nyílik rá városon kívül tekerünk, hiszen vidéken jobb a levegő és szebb a környezet. Ezért vagyunk "Volán" bringások. Volánbuszokat és vonatokat megszégyenítő távolságokat szoktunk megtenni nyáron számunkra járható, baráti útvonalakon. Fő útvonalunk Budapesttől északi irányba húzódik Dunakeszi-Göd-Vác útirányon át Esztergomon keresztül Szlovákiáig. Célunk túrázásaink, élményeink bemutatása képekben és szavakban, mellyel remélhetőleg minél többek kedvét hozzuk meg a tekeréshez. Ha szívesen csatlakozna hozzánk bárki, szívesen látjuk és örömmel vesszük érdeklődését! Társaságunk előrehaladásában a legmodernebb és legfejlettebb technika áll rendelkezésre. (legalábbis igyekszünk) Persze a fejlődés sosem áll meg... :) Az egy nap alatti távolságok terén 250,4 km volt a csúcs, amit hajnali 2:00-től 20:15-ig vittünk véghez 2008 Augusztusában Bp-Zselíz (SK) között oda-vissza. Ha kedvet kapnál a túrázáshoz és szívesen csatlakoznál egy rutinos csapathoz, akkor szívesen látunk köreinkben.

Friss topikok

Linkblog

Dunakeszi gyártelep tour (2008.09.27.)

hornvolan 2008.09.27. 15:06

Dunakeszi gyártelep immáron az őszi menetrendhez tartozik, hiszen nyáron nem sűrűn járunk errefelé, ezért mostanság beérjük a kisebb volumenű túrázásokkal is.

Indulás a Gidófalvy lakótelepről, ahol Norbi kollegát felvettem. Előtte még készítettünk pár indulási képet...

A jármű műszerfala:)

 

Start sztárfotók rólunk.

 

A szokásos első megállónk Káposztásmegyer.

Megérkeztünk Dunakeszi vasútállomásra. Kissé lepukkant az állomás épülete, de tőle jobbra viszonylag baráti látvány tárul elénk. Lenti képek...

 

Emlékmű ízléses növényekkel fűszerezve. No meg a gépünkkel:)

 

 

A pihenő után továbbhajtottunk, az innen mindössze 10 percre lévő Gyártelepre. Hosszabb túrák esetén Dunakeszi vasútállomás az első megállónk szokott lenni, de Gyártelep pont kiesik. Ezért döntöttünk úgy, hogy meglátogatjuk az egykor oly nagy távolságnak számító helyünket:)

Ez még nem Miami, hanem Dunakeszi Gyártelep:) Ezen a helyen nemrég még pusztaság volt, de azóta beépítették társasházakkal...

Dunakeszi Gyártelep, VÉGÁLLOMÁS! Köszönjük, hogy velünk utaztak! A viszontlátásra!

Rálátás a vasútra. A kb. 1 órás pihenő alatt ittunk egy keveset pár képet készítvén.

Volt pár gyönyörű családi és társasház, ahol nem lehet rossz élni...

Végezetül egy jó kép a járműről:) A túra 45 km volt oda-vissza.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hornvolan.blog.hu/api/trackback/id/tr47684486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása