HTML

Horn Volán Zrt. - ÚÚgy szeretném, úúgy akarom!

Néhány szót rólunk: Jelenleg egy három főből álló társaság vagyunk, akik a munka, a suli és az élet dolgai mellett szívesen tekerésznek szabadidejükben szerte az országban, s olykor azon kívül is. Amint lehetőségünk nyílik rá városon kívül tekerünk, hiszen vidéken jobb a levegő és szebb a környezet. Ezért vagyunk "Volán" bringások. Volánbuszokat és vonatokat megszégyenítő távolságokat szoktunk megtenni nyáron számunkra járható, baráti útvonalakon. Fő útvonalunk Budapesttől északi irányba húzódik Dunakeszi-Göd-Vác útirányon át Esztergomon keresztül Szlovákiáig. Célunk túrázásaink, élményeink bemutatása képekben és szavakban, mellyel remélhetőleg minél többek kedvét hozzuk meg a tekeréshez. Ha szívesen csatlakozna hozzánk bárki, szívesen látjuk és örömmel vesszük érdeklődését! Társaságunk előrehaladásában a legmodernebb és legfejlettebb technika áll rendelkezésre. (legalábbis igyekszünk) Persze a fejlődés sosem áll meg... :) Az egy nap alatti távolságok terén 250,4 km volt a csúcs, amit hajnali 2:00-től 20:15-ig vittünk véghez 2008 Augusztusában Bp-Zselíz (SK) között oda-vissza. Ha kedvet kapnál a túrázáshoz és szívesen csatlakoznál egy rutinos csapathoz, akkor szívesen látunk köreinkben.

Friss topikok

Linkblog

Budapest-Göd tour (2009.03.22.)

hornvolan 2009.03.23. 07:05

Ezen vasárnap kora reggelén tesómmal, Dáviddal apámékhoz készülődtünk Gödre. Bár öcsém nem nagyon volt oda a korai kelés miatt, de végülis sikerült elindulnunk a tervek szerint 8:00-kor. Akkor még nem sejtettük, hogy aznap még bográcsolni is fogunk:) Első képünk a szokásos Káposztásmegyeri lakótelepen készült pihenés közben.

Dávid és én feszítünk a "long vehicle" mellett...:)

Tesóm itt a tea minőségére (amit Norbi hagyott meg) próbálja felhívni a figyelmet...:D:D

Következő megállóhelyünk Dunakeszi vasútállomás volt, ahol 5 perces pihenő és pár kattintás után tovább is álltunk. 

Dávid itt már bekapcsolta a rádiót, hogy utazási komfortja teljes legyen:)

...mindezek alatt apa hívott minket telefonon és közölte velünk a jó hírt: bográcsolás lesz! :)

Harmadik és egyben utolsó megállóhelyünk a "gödi kút" nevű megálló volt, ahol kellemes meglepetésben volt részünk: volt víz a kútban:) Ez azért meglepő, mert ilyenkor még nem szokott működni a téli fagy miatt.

Póz kép: Öcsém és én. Helyszín: gödi kút. Idő: 9:27 :)

Végezetül egy kép Göd végállomásról, (apámék háza) ahol érkezésünkkor már pirult is a hagyma a bográcsban. A bal alsó sarokban kishúgom, Petra motorozik:)

A visszaút is ugyanilyen sima volt annyi különbséggel, hogy két megállót is kihagyunk. Ami pedig a legfontosabb, hogy mindenféle műszaki hiba nélkül sikerült teljesíteni a kiruccanást:) Lényegében azok a képek, melyeket ezen alkalommal készítettünk és amik az oldal témájához kapcsolódnak jól sikerültek és kitettem ide. Ami a távolságot illeti pontosan 57 Km-t tettünk meg oda-vissza.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hornvolan.blog.hu/api/trackback/id/tr291019467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.: mimino :. · http://chinacar.blog.hu 2009.03.23. 12:42:40

"akkor még nem sejtettük, hogy békaemberekkel fogok találkozni" :D

hornvolan 2009.03.23. 12:50:11

:D Minden megtörténhet. Manapság sose tudni. De ha Veled találkoznék már egyszer végre, azon mégjobban meglepődnék...:)

Mae_stro_88 2009.03.23. 21:31:22

/nagyon jó volt az út/"főleg ezekkel a képekkel még fantasztikusabb" :)))

hornvolan 2009.03.24. 21:05:40

Örülök hogy így látod:) Szerintem nem kell sokat várni hogy ezt megismételjük...:D
süti beállítások módosítása