HTML

Horn Volán Zrt. - ÚÚgy szeretném, úúgy akarom!

Néhány szót rólunk: Jelenleg egy három főből álló társaság vagyunk, akik a munka, a suli és az élet dolgai mellett szívesen tekerésznek szabadidejükben szerte az országban, s olykor azon kívül is. Amint lehetőségünk nyílik rá városon kívül tekerünk, hiszen vidéken jobb a levegő és szebb a környezet. Ezért vagyunk "Volán" bringások. Volánbuszokat és vonatokat megszégyenítő távolságokat szoktunk megtenni nyáron számunkra járható, baráti útvonalakon. Fő útvonalunk Budapesttől északi irányba húzódik Dunakeszi-Göd-Vác útirányon át Esztergomon keresztül Szlovákiáig. Célunk túrázásaink, élményeink bemutatása képekben és szavakban, mellyel remélhetőleg minél többek kedvét hozzuk meg a tekeréshez. Ha szívesen csatlakozna hozzánk bárki, szívesen látjuk és örömmel vesszük érdeklődését! Társaságunk előrehaladásában a legmodernebb és legfejlettebb technika áll rendelkezésre. (legalábbis igyekszünk) Persze a fejlődés sosem áll meg... :) Az egy nap alatti távolságok terén 250,4 km volt a csúcs, amit hajnali 2:00-től 20:15-ig vittünk véghez 2008 Augusztusában Bp-Zselíz (SK) között oda-vissza. Ha kedvet kapnál a túrázáshoz és szívesen csatlakoznál egy rutinos csapathoz, akkor szívesen látunk köreinkben.

Friss topikok

Linkblog

Kamaraerdő tour (2008.09.28.)

hornvolan 2008.10.02. 21:02

Kamaraerdő egy igen vonzó és kellemes hely akár gyalogtúrákra, akár bicajtúrákra egyaránt. Pecások számára is igen csalogató lehet, hiszen egy igen csendes, békés horgásztó található ezen a helyen.

Az első és egyetlen megállóhelyünk a Lágymányosi híd, ahol kis evészet és szusszanás volt. Erre a kamaraerdei túrára 9-en mentünk el. Sok jó barát sok bicón is elfér:)

Kupaktanács...avagy communication a továbbiakról:)

Camping on Kamaraerdő.

Kaja, pia (és nem akármilyen) nők...:D  Szóval tudtunk élni. Kellemes volt az idő is. Háttérben ICS vilinger...

 

Norbi, Matyi és Panni "tankolnak".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Festői táj - Kamaraerdő. Csak a villamostípus rondít bele a képbe...

Sajnos vontatásra is sor került... Viszont a leleményesség, szakértelem és logika elve ezúttal sem hagyta cserben társaságunkat:D

Minden elismerést kiérdemelt Panni, aki életében először ült vontatott járműben és nagyon jól koordinálta az üzemképtelen járművet:) Azért persze ne felejtsük el Norbit sem a Horn Volán 2nd. sofőrjét sem, aki szintén kellett a művelethez!

Tamás és Zsófi a tandemen. Tamás a "vezérhajó" szerepét töltötte be a konvoj kíséretét illetően Norbival felváltva vezették a konvojt. Zsófinak nagyon ínyére volt a hátsó ülés kényelme:) Remélhetőleg így könnyebb lesz meggyőzni egy legközelebbi túra részvételéről:D

 

 

Utolsó kép visszafelé a Lágymányosi híd megállónál...

Kamaraerdő után Kunka nevű barátomék lakására hajtottunk Cinkotára. Az ottani pihenés után Zsófit hazafuvaroztam, majd ismért Cinkotára mentem, majd Norbiékkel együtt haza. A túra végül így lett 117,2 km.

 

Mindenkinek congratulations!!!

See next time!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hornvolan.blog.hu/api/trackback/id/tr92693155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása